Over SPAN

Sinds 1873, familiebedrijf, industriële spuiterij

Sinds 1873 zit het werken met verf in ons DNA. Hiervoor hebben we momenteel een mooi 2 span: SPAN Meesterschilders en SPAN Finishing, de industriële spuiterij.

In het boek over familiebedrijven in de Liemers, uitgave medio december 2018 staat een mooi artikel over de 5 generaties Span. We bestaan bijna 150 jaar en halen onze continuïteit uit de dienstverlening door verf aan te brengen. Dit is van natlak tot poedercoating en zelfs verf op de rol (verffolie).

Wij zijn een industriële spuiterij, ontstaan vanuit het schildersbedrijf. Hierbij was de gedachte dat er meer prefabricage kan plaats vinden t.b.v. o.a. renovatie en nieuwbouw processen. De verfsystemen worden aangebracht in branches als woning en utiliteitsbouw, machinebouw, winkelinrichtingen, consumenten artikelen, meubelbranche, maritieme sector als ook standbouw.

Ons Team

Wij beschikken over een grote groep enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die de afspraken tussen u en ons waarmaken. Dit gebeurd met passie en vakmanschap. Wij willen dat onze medewerkers allround zijn in hun vakgebieden zoals stralen, natlakken, poedercoaten en de hierbij behorende vaardigheden als tekening lezen, maskeren en transport beschermend verpakken effectief en slim kunnen toepassen.

Onze dienstverlening met korte levertijden en bijhorende goede kwaliteit, maakt dat we rustig durven te zeggen. Wat we afspreken komen we na! Daarom onze slogan: “Uw partner voor kleurrijke bescherming met verve”.

Op het gebied van duurzaamheid zijn we inmiddels zover dat we ruim de helft van onze jaarlijkse elektriciteitsbehoefte met 744 zonnepanelen zelf kunnen opwekken!

Als ambassadeur van Bergh in het zadel onderschrijven we de noodzaak om samen op te trekken in de strijd voor een gezonde toekomst.

Adry Putman

Bedrijfsleider
SPAN Finishing

adry@spanbv.nl
bekijk mijn digitale visitekaartje

Joey Driessen

Lotte Span

Projectleider
SPAN Meesterschilders

lotte@spanbv.nl
bekijk mijn digitale visitekaartje

Harry Italiaander

SPAN Meesterschilders

Kleurrijke bescherming met verve!

SPAN Meesterschilders is er voor nieuwbouw, onderhoud en renovatie. Met bijna 150 jaar werkervaring mogen wij ons op meerdere vlakken ‘expert’ noemen.

Onze vakmannen staan voor u klaar!